navigation

Opti-Free PureMoist (90ml)

27 lei
Data de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Soluție dezinfectantă multifuncțională. Confort de durată, până la 16 ore, cu ajutorul matricei de hidratare HydraGlyde®.

Cum funcționează:

  • Matricea de hidratare HydraGlyde® este un agent de recondiționare care formează un strat de hidratare pe toată suprafața lentilei. Acest lucru permite pleoapelor să alunece pe suprafața lentilei reducând iritația țesuturilor delicate ale ochiului. Agentul de hidratare este apoi încorporat în lentila de contact.
  • Crează o bariera unică pentru a preveni depozitele de lipide și pentru a înlatura depunerile acumulate. Rezultatul: lentila de contact rămâne curată pe tot parcursul zilei .
  • Menține lentila hidratată până la 16 ore pe zi

 Instrucțiuni:

Dimineaţa, spălaţi-vă şi uscaţi-vă bine pe mâini Seara, spălaţi-vă şi uscaţi-vă bine pe mâini
Aplicaţi lentilele de contact Scoateţi lentilele de contact
Goliţi recipientul, clătiţi-l cu OPTI-FREE® PureMoist® şi lăsaţi-l să se usuce la aer. Umeziţi bine, pe ambele părţi, lentilele de contact cu OPTI-FREE® PureMoist® înainte de a le freca timp de 20 de secunde.
    Timp de 10 secunde, clătiţi fiecare parte a lentilei de contact cu un jet continuu de OPTI-FREE® PureMoist®.
    Umpleţi recipientul dumneavoastră Alcon® pentru lentile de contact cu soluţie dezinfectantă multifuncţională OPTI-FREE® PureMoist® proaspătă.
    Păstraţi-vă lentilele de contact pe timpul nopţii sau minim 6 ore într-un recipient închis. După uscare, lentilele dumneavoastră sunt gata să fie purtate.

Pentru informații complete, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare incluse în cutia soluției.

Producător: Alcon / Ciba Vision