navigation

Garanția noastră

Garanţia noastră

 

Garanția calității – Centrolens.ro  garanteaza livrarea de produse originale achizitionate de la producator. În situația în care produsul nu coincide cu așteptările tale, ai la dispoziție 10 zile în care poți să schimbi produsul sau să primești banii înapoi. Ca să poți beneficia de această garanție, produsul nu are voie să fie desigilat.

 

Livrare gratuită - Pentru comenzi de peste 180 lei, livrarea se face prin curier GLS și este gratuită*.

*exceptând zonele care nu sunt acoperite și în care se percepe o taxă suplimentară ținând cont de zona aleasă. Dacă acest lucru se va întâmpla, te vom anunța înainte de a trimite comanda.

 

Garanția pentru livrare - Dacă din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îți schimbăm produsul/ele sau îți returnăm banii. Te rugăm să ne anunți și să ne trimiți o poză a produsului ca să putem și noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens. 

 

Garanția pentru livrare la timp - În cazul în care coletul nu ajunge în timpul estimat de curier, îți oferim o reducere de 10% la următoarea comandă. Deși nu este vina noastră, vrem să ne asigurăm că vei rămâne mulțumit și fidel față de produsele noastre.

 

Consiliere gratuită - În cazul în care nu știi ce lentile ți se potrivesc mai bine, ce material sau ce model este recomandat, îți oferim cu drag consiliere gratuită prin e-mail sau prin link-ul de suport online. Dorim să îți reamintim că sunt necesare înainte de a comanda un consult oftalmologic și ca urmare o rețetă pentru lentilele de contact! Recomandăm vizita la medicul oftalmolog periodic (min. o dată pe an) și consultarea lui/ei în legătură cu toate produsele oferite pe Centrolens.ro

 

Taxa de urgență - Dacă ai uitat să comanzi din timp, ai pierdut o lentilă sau ai nevoie din alte motive urgent de un produs, putem să îți livrăm comanda într-un timp mai scurt (pentru produse de stoc și comanda până la ora 13.00 livrarea se poate face următoarea zi până în ora 12.00), cu un cost suplimentar. 

 

Pentru detalii contacteaza-ne la: comenzi@centrolens.ro sau 0722 624 263.