navigation

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII – CENTROLENS

 

Va multumim pentru alegerea de a ne vizita și pentru că apelați la produsele oferite de www.centrolens.ro.  Administrarea site-ului http://www.centrolens.ro, se face de către S.C. CENTROLENS S.R.L., cu sediul in Brasov, str. Lunga nr. 112, camera 3, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J8/694/2012, CUI: 30156720 - numită in continuare CENTROLENS. 

 CENTROLENS SRL este neplatitoare de TVA.

 

1. Informații generale

 

Prin folosirea acestui site, acceptați termenii și condițiile jos menționate. Vă recomandăm să citiți cu atenție aceste prevederi, pentru a evita eventuale nelămuriri. Ne rezervăm dreptul de modificare a acestor date fără notificare în prealabil. 

Întreg conținutul site-ului CENTROLENS.RO (texte, imagini/grafice/elemente de grafică, logo-uri/simboluri, scripturi, programe etc.) - este proprietatea CENTROLENS și a colaboratorilor săi. Ca urmare aceste date sunt apărate de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fără acordul scris al CENTROLENS a oricăror elemente enumerate mai sus va fi urmărit și se va pedepsi conform legilor in vigoare.

 

2. Accesul la informatiile de pe site

 

CENTROLENS oferă tuturor utilizatorilor acces în interes personal pe site-ul CENTROLENS.RO dar în același timp nu acordă drepturi de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei CENTROLENS fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

3. Drepturile clientului/consumatorului

 

Consumatorul are dreptul să renunțe la produsele achizitionate (daca ele sunt produse de stoc), fără penalități și fără invocarea unui motiv, printr-o notificare în scris către comerciant în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului prin returnarea acestuia în tot acest termen, în ambalajul original, cu toate accesoriile și fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat în cazul următoarelor produse, conform legilor românești:

Lentilele de contact desigilate - deoarece acestea sunt dispozitive medicale, rapid degradabile după desigilare, nu sunt transmisibile și nu se vând la bucată (blister)

Lentilele de contact in dreptul carora, la campul „Termen livrare”, este specificat termenul „Comanda” vor fi comandate in mod special si in cazul lor se percepe avans si nu se accepta returul. În cazul lentilelor de contact aflate in stocul CENTROLENS se poate invoca returnarea in 10 zile lucratoare dacă, din greșeală, clientul a scris greșit rețeta pe site-ul CENTROLENS. Pentru a putea fi schimbat produsul este necesar ca acesta să fie sigilat.

Pentru orice astfel de cerere/notificare contactati-ne si va vom furniza prin email formularul necesar. Daca aveti probleme legate de o comanda care nu a putut fi rezolvata prin email sau cu persoana cu care ati discutat, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu reprezentantii CENTROLENS  prim E-mail- comenzi@centrolens.ro sau la nr 0722 624 263.

 

4. Obligațiile clienților

 

  Cumpărand de la CENTROLENS confirmați că:

  1. Aveți 18 ani sau mai mult și nu sunteți nevăzător
  2. Sunteti in posesia unei rețete medicale pentru ochii dumneavoasta, care v-a fost oferită de personal calificat. (Rețetă specială pentru lentile de contact)
  3. Prescripția dumneavoastră medicală a fost emisă recent, nu este mai veche de 12  luni.
  4. Veți furniza cu acuratețe detaliile prescripției dumneavoastră (inclusiv notele adiționale prescripției)

 

5. Comandarea produselor

 

  Comandarea produselor de la CENTROLENS se face ori direct pe site-ul CENTROLENS.RO, sau prin mail la adresa comenzi@centrolens.ro

  1. Trimiterea unei comenzi reprezintă cererea dumneavoastră de a cumpăra bunuri/servicii de la CENTROLENS, iar acest lucru il puteți confirma fie prin formularul de comandă sau mail în cazul comenzilor efectuate direct pe site.
  2. Contractul la distanță se consideră incheiat in momentul in care CENTROLENS confirmă, in scris prin email sau telefonic, capacitatea de a onora comanda.

 

 

  6. Limitarea răspunderii pentru prețuri

 

Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita minima de pret a comenzii. Preturile pot fi modificate fara comunicare in prealabil. In cazul ofertelor se specifica perioada de valabilitate a acestora. Promotiile sunt marcate prin folosirea sintagmei „promotie”, „promo”, „oferta” etc. Acestea au, de asemenea, specificata perioada de derulare si sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

7. Limitarea răspunderii pentru livrare

 

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. CENTROLENS iși rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită pentru comenzile care depășesc valoarea de 200 RON. Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un preț mai mic decat această sumă, in cuantum de 15 RON. Pretul transportului va fi de 30 de lei daca valoarea coletului este 0 si sunt solicitate materiale informative sau alt tip de documente/produse gratuite. Taxa suplimentara pentru plata ramburs - 5 lei.

CENTROLENS iși rezervă dreptul să intarzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de CENTROLENS  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii romanești. In cazul in care clientul nu este găsit la adresa menționată, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni incă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. Dacă nici de această dată clientul nu este găsit la adresa indicată și la ora stabilită, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmand să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

8. Limitarea răspunderii pentru plată

 

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienții se poate efectua cu cardul sau la livrarea produselor. CENTROLENS iși rezervă dreptul ca in anumite cazuri să solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata in contul Centrolens iar dovada plății trebuie trimisă la adresa de e-mail comenzi@centrolens.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor in contul CENTROLENS. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar, livrarea nu va fi realizată.

 

9. Limitarea răspunderii pentru garanția produselor

 

TERMENUL DE GARANȚIE pentru  produse este de 12 luni (HG.665/1995) cu exceptia produselor pentru care exista o garantie specifica. Garantia se refera numai la deficiente ale produselor determinate de defecte de fabricatie sau vicii ascunse si își pierde valabilitatea in cazul utilizarii necorespunzatoare al produselor. In vederea acceptarii garantiei, va rugam sa pastrati factura, sa returnati produsul impreuna cu ambalajul original si un formular de reclamatie specific, completat integral. Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de instructiuni de utilizare. Termenele de garantie si conditiile acordarii acesteia sunt explicate in paginahttp://www.centrolens.ro/garantie. In cazul unor defecte de fabricatie, produsele sunt trimise de client catre CENTROLENS. Produsele vor fi inspectate, iar in cazul in care acestea se dovedesc a fi defecte, clientul va primi produsele inlocuite sau contravaloarea acestora.

 

10. Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

 

Utilizatorii care viziteaza site-ul CENTROLENS pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la oferă.

CENTROLENS nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să plateasca vreun fel de despagubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpărare-vanzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății CENTROLENS  și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. CENTROLENS nu iși asumă nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site.

 

11. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

 

CENTROLENS nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzand modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. CENTROLENS nu va putea fi facută răspunzatoare pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului CENTROLENS.

CENTROLENS  nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul CENTROLENS. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor in cauză.

 

 

 12. Litigii și dispoziții finale

 

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe CENTROLENS sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă in termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către utilizator. in cazul in care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor romanești de judecată, părțile alegand competența instanțelor de pe raza municipiului Focșani. Clientul iși asumă in totalitate aceste riscuri odată ce iși exprimă acordul față de acest Contract cu Clienții. Pentru sesizari, inclusiv raportari ale incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@centrolens.ro